ASTERA A ALBADALEJO

A Albadalejo no hem volgut acabar l'any sense donar la benvinguda a la nostra última incorporació: La família Astera.
Més d'un centenar de projectors passaran a formar part del nostre catàleg, estaran disponibles de forma immediata perquè puguis incorporar-los ja mateix als teus esdeveniments.

Astera és un sistema d'il·luminació sense fil perquè els muntatges dels esdeveniments siguin ràpids i eficaços. Aquesta gamma de producte és la perfecta integració de bateries de llarga durada en lluminàries gestionades per un sofisticat sistema de control.

Les referències adquirides són el AX3, el AX5 i els seus sistemes de control associats.

El AX3 és un petit projector RGBW IP65 fàcil d'usar i totalment sense fils. Es pot utilitzar com uplighter, com llum penjant, de peu o dins d'objectes translúcids com truss, etc. Pot ancorar-se sobre objectes de ferro sense accessoris gràcies al seu potent imant. És extremadament compacte i lluminós. Gràcies al seu potent bateria i a la gestió intel·ligent de l'energia el podem fer servir en activitats de llarga durada. Aquests productes es subministren en maletins-carregadors de 8 unitats en els quals s'inclou un comandament ARC1 i tres òptiques per lluminària.

El AX5 permet ser usat com PAR LED convencional connectat a l'alimentació, PAR LED sense fil o uplighter de gran potència. Disposa d'un sistema de lires practicables que permeten retirar-se quan es requereixi de forma fàcil i sense eines. No importen les inclemències meteorològiques, el AX5 pot funcionar sota la pluja gràcies al seu grau IP65. Aquests productes es subministren en Flight cases carregadors de 8 unitats on s'inclou un comandament ARC1, garres, bulons i dues òptiques per lluminària.

El proper dia 15 de gener, a les nostres instal·lacions de Lliçà d'Amunt tindrà lloc una presentació de tots els productes Astera i de la gamma d'accessoris i suports que a Albadalejo estem desenvolupant per als teus esdeveniments.

2019 © Iluminación Albadalejo SL
Vectorworks és una marca registada de Vectorworks, Inc. Albadalejo és reseller de Vectorworks.

Biosphere