Serveis audiovisuals

COM CREAR UN ESDEVENIMENT

COM CREAR UN ESDEVENIMENT

SOLUCIONS AUDIOVISUALS
Com a proveïdor de serveis audiovisuals a Albadalejo ens plantegem la creació dels nostres esdeveniments basant-nos en 5 punts als que prestem la màxima atenció i que a continuació us explicarem:

Avaluació de les necessitats de l'esdeveniment

El nostre client sap quin és el resultat final que espera, nosaltres som els responsables de convertir aquestes idees en solucions audiovisuals reals que compleixin les expectatives desitjades.

En primer lloc, hem de tenir la màxima informació de el públic objectiu assistent a l'esdeveniment, així com la naturalesa de client. Per a nosaltres tot esdeveniment té la màxima importància i el nostre objectiu és brindar les solucions que més encaixin en cada cas.

L'empresa organitzadora ens ha de facilitar les necessitats tècniques perquè puguem contemplar el tipus d'equips audiovisuals a proposar. Els requeriments poden variar enormement en funció del tipus d'esdeveniment a celebrar i dels actes que es duguin a terme en el mateix.

L'espai, si prèviament està definit, ens permetrà o limitarà l'adopció d'algunes de les solucions a proposar; si no tenim un lloc definit caldrà localitzar el millor en funció de les necessitats tècniques. En el món de l'audiovisual podem crear grans i espectaculars muntatges, però per a això necessitem disposar d'una base mínima en diferents aspectes. Els organitzadors d'esdeveniments cada vegada busquen espais més originals per als seus clients i en moltes ocasions no han estat concebuts per a la dur a terme esdeveniments. Alguns dels aspectes que ens condicionaran són els següents:

  • Accés a l'espai per a càrrega i descàrrega d'equips.
  • Subministrament elèctric suficient per al correcte funcionament dels equips.
  • Limitacions de càrrega en sostres i existència de punts de "rigging".
  • Capacitat de càrrega del terra.
  • Aïllament acústic de l'espai.
  • Connectivitat internet
  • Possibilitat d'enfosquiment dels espais.

És fonamental tenir una orientació del sostre pressupostari per a la realització de l'esdeveniment, aquest ens donarà una guia per a la proposta que haguem de confeccionar.

Presentació de les nostres propostes i solucions.

Preproducció de l'esdeveniment.

El muntatge.

L'esdeveniment i el seu desmuntatge.

2019 © Iluminación Albadalejo SL
Vectorworks és una marca registada de Vectorworks, Inc. Albadalejo és reseller de Vectorworks.

Biosphere