ALBADALEJO
SOLUCIONS AUDIOVISUALS

Som proveïdors d'equips audiovisuals de lloguer i producció tècnica d'esdeveniments. La nostra experiència de més de 30 anys en el sector audiovisual ens converteix en referent dins del mercat europeu. Oferim serveis audiovisuals complets de Llum - So - Video.

Estem situats a Barcelona, Tarragona i Madrid a noves instal·lacions de 7.000 més de m2, específicament dissenyades per donar el millor servei al món de l'esdeveniment. Disposem de tota mena de solucions audiovisuals per a l'èxit del teu projecte.

Treballem al teu costat en la presentació de projectes, elaboració de costos, noves idees, plans, renderitzats i en general tota la gestió tècnica. La mida no importa, aportem el nostre know how tant a una petita presentació de producte fins a l'esdeveniment més espectacular.

Renovem constantment els nostres estocs de productes per donar la resposta més adequada a les necessitats d'un mercat en constant canvi i contínua evolució.

Afegim la nostra experiència i il·lusió al teu projecte. Albadalejo, és sinònim de servei, de qualitat i de garantia d'èxit per al teu esdeveniment.

SOBRE NOSOTRTOS
Lloguer Material Audiovisual

T’assessorem?

2019 © Iluminación Albadalejo SL
Vectorworks és una marca registada de Vectorworks, Inc. Albadalejo és reseller de Vectorworks.

Biosphere