LLOGUER AUDIOVISUAL

Tots els equips que el teu esdeveniment necessita!

Lloguer iluminació events

EQUIPS
D'IL·LUMINACIÓ

Disposem d'una extensa gamma d'equips d'il·luminació especialitzats en primeres marques del mercat, actualitzada constantment amb les últimes novetats.


SABER +

CATÀLEG

Lloguer de equips de so

EQUIPS
DE SO

Som especialistes en sonoritzar qualsevol tipus d'espai. Dissenyem sistemes de so impecables per a interior o exterior, per a esdeveniments petits o multitudinaris.


SABER +

CATÀLEG

Lloguer equips de video multimedia

EQUIPS
DE VIDEO

Disposem d'equips de lloguer per control, vídeo i projecció. Podràs escollir entre diferents mides i potències per a tota mena d'esdeveniments.SABER +

CATÀLEG

Lloguer equips de estructures truss

TRUSS I
MOTORS

Posem a la teva disposició estructures de diverses capacitats de càrrega. També disposem de motors des de 250 kg fins a sistemes BGVC1 de velocitat variable.SABER +

CATÀLEG

LLOGUER DE MATERIAL AUDIOVISUAL

Si vols llogar material audiovisual has de considerar una empresa de confiança com Albadalejo, en la qual podràs disposar d'un ampli ventall de productes de equipament audiovisual.

Som una empresa de producció tècnica d'esdeveniments audiovisuals i subministrament de materials, amb més de 25 anys d'experiència. Albadalejo t'ofereix el lloguer de material audiovisual d'una manera impecable.

A Albadalejo som líders i referents en el mercat de la Il·luminació, treballant en projectes tan importants com la passarel·la de moda 080 o el festival de música SONAR, per això volem que sàpigues que tens la possibilitat de llogar nostre equipament audiovisual.

A Albadalejo ens encanta donar llum a grans esdeveniments i projectes, per generar màgia i expectació entre els assistents. Hem il·luminat moltíssims esdeveniments durant aquests 25 anys i sempre oferint resultats impactant i professionals.

El gran equipament audiovisual ens permet abastir grans esdeveniments com festivals, concerts, celebracions, cavalcades, escenaris teatrals, programes de TV, passarel·les de moda, esdeveniments privats, embelliment urbà, esdeveniments esportius o vídeo mapping. Des de la nostra empresa podràs llogar tot el material audiovisual de què disposem.

La nostra passió pel sector de l'espectacle es tradueix en un servei de lloguer de qualitat, garantia de funcionament i èxit. Albadalejo disposa d'una gran quantitat de equipament audiovisual, amb el qual pot proveir a un esdeveniment de grans dimensions, sense cap problema. Et brindem l'oportunitat de contractar els nostres serveis de lloguer, per gaudir d'un resultat completament professional.

Albadalejo es posiciona com una de les millors empreses del mercat, oferint el lloguer de serveis d'il·luminació, so i vídeo.

A Albadalejo oferim solucions audiovisuals a nivell global.

Desenvolupem tota la producció tècnica de l'esdeveniment, per aportar solucions professionals i aconseguir la resposta més adequada a un mercat en constant canvi i contínua evolució.

Gràcies al seu potent equipament audiovisual, Albadalejo ofereix una garantia de qualitat en el servei de lloguer de material audiovisual, demostrat en tots els treballs importants que hem realitzat amb èxit al llarg dels anys.

Comptem amb una superfície de 7.000 metres quadrats, en la qual emmagatzemen adequadament tot el nostre equipament audiovisual, protegit de bruticia, pols o cops, per poder prestar un servei de lloguer sense cap tipus de riscos.

Necessites llogar material audiovisual per al teu pròxim esdeveniment?

Posa't en contacte amb nosaltres per contractar els nostres serveis audiovisuals o demana un pressupost a mida.

2019 © Iluminación Albadalejo SL
Vectorworks és una marca registada de Vectorworks, Inc. Albadalejo és reseller de Vectorworks.

Biosphere