LLOGUER TRUSS I MOTORS

Tots els equips que el teu esdeveniment necessita

Abans de res, capacitat i seguretat.

Tots els sistemes d'elevació que Albadalejo posseeix superen exigents test de resistència i capacitat. Des d'un senzill polispast manual a un motor de velocitat variable han de suportar les més exigents proves per garantir que poden treballar al límit de les seves prestacions i amb la màxima seguretat.

Les estructures de què disposem són produïdes per fabricants líders del mercat amb sistemes de producció i mesura que estan certificats per organismes internacionals com TUV. Tots elles segueixen escrupolosament les directives europees recomanades en Eurocode 9 i preparades per a la nova normativa que en breu entrarà en vigor.

A Albadalejo disposem de sistemes de càlculs estructurals per poder assistir informàticament els nostres dissenys, sempre sota la supervisió dels millors professionals del trussing i el rigging.

Tens un esdeveniment i necessites inspiració?

A la nostra secció de treballs realitzats trobaràs molts exemples de dissenys duts a terme amb els nostres equips audiovisuals de lloguer.

Necessites assessorament audiovisual per al teu proper esdeveniment?

Sigui quin sigui el teu projecte aportem la nostra experiència i assessoria audiovisual.

EMPRESA LÍDER EN PRESTACIÓ DE SERVEIS AUDIOVISUALS.

Albadalejo és una de les empreses amb major nivell d'equipament en truss i motors del territori nacional amb la capacitat de un lloguer audiovisual per qualsevol esdeveniment, per gran que sigui.

Tots aquests materials estan disponibles tant en règim de lloguer sec com per a produccions completes de truss i motors.

L'experiència de més de 25 anys d'Albadalejo en grans i petits muntatges de tota mena ens permeten poder subministrar totes aquelles solucions necessàries sigui per al tipus d'esdeveniment que es requereixi. La nostra experiència en el món de les estructures s'estén a diferent tipologia d'esdeveniments que van des de fires, concerts, obres de teatres, festivals musicals, gales esportives, esdeveniments corporatius a qualsevol altre tipus de solució en la qual es requereixin estructures i motors de primer nivell.

El nostre expert equip de producció s'encarregarà de assessorar-te en la correcta configuració de les estructures i la utilització dels motors més adients. La mida no importa, treballarem colze a colze amb tu perquè puguis desenvolupar la teva esdeveniment amb la màxima seguretat i totes les facilitats, a més sense cap compromís

T'assessorem sense cap tipus de compromís, per explicar-la millor opció.

El bon manteniment dels nostres equips de truss marca un fet diferencial amb altres proveïdors. Les nostres estructures negres estan pintades mitjançant el procediment de pintura electrostàtica; amb aquest procés s'aconsegueixen excel·lents resultats en termes d'acabat i robustesa. Els nostres truss són més difícils de ratllar i per tant donaran una millor imatge als nostres esdeveniments.

Les estructures amb acabat "silver" es netegen en profunditat amb l'ús de productes químics especials per a aquesta aplicació. Agents que retornen un acabat esplendorós i que de cap manera afecta la resistència dels elements.

Tots els motors d’Albadalejo es revisen segons les més estrictes directives europees i seguint les instruccions indicades pel fabricant. Els controls exhaustius es duen a terme en instal·lacions especificades per l’ús amb la finalitat de garantir la màxima seguretat en els esdeveniments.

A Albadalejo tens milers de metres de truss i centenars de motors a la teva disposició. Vols la millor qualitat en estructures i motors? Albadalejo, sens dubte, és la teva solució.

Consulta el nostre catàleg online i descobreix tot el que podem oferir-te.

Marca la diferència en el teu proper esdeveniment
2019 © Iluminación Albadalejo SL
Vectorworks és una marca registada de Vectorworks, Inc. Albadalejo és reseller de Vectorworks.

Biosphere