LLOGUER EQUIPS D'IL·LUMINACIÓ

Tots els equips que el teu esdeveniment necessita

El poder de la il·luminació.

La il·luminació, en qualsevol esdeveniment audiovisual, té un gran poder persuasiu. Si optem per presentar un producte físicament, la il·luminació del mateix serà determinant i marcarà la diferència entre l'èxit i el fracàs.

Tens un esdeveniment i necessites inspiració?

A la nostra secció de treballs realitzats trobaràs molts exemples de disseny i escenografia audiovisual realitzats amb el nostre material audiovisual de lloguer.

Necessites assessorament audiovisual per al teu proper esdeveniment?

Sigui quin sigui el teu projecte t’aportem la nostra experiència i consultoria audiovisual.

EMPRESA LÍDER EN PRESTACIÓ DE SERVEIS AUDIOVISUALS.

A Albadalejo comptem amb un gran equip d'il·luminació, que pot abastir tota mena d'esdeveniments. Volem que els nostres clients puguin gaudir del material d'il·luminació que necessitin, gràcies al nostre servei de lloguer.

Prestem un servei de lloguer del nostre equip d'Il·luminació, perquè puguis disposar de material de primera qualitat.

A Albadalejo portem més de 25 anys en el sector de la il·luminació i comptem amb grans experiències en tota mena d'esdeveniments,, des de concerts, teatres, festivals musicals o gales esportives. Volem que els clients d’Albadalejo gaudeixin d'un servei de lloguer d'il·luminació perquè aconsegueixin disposar d'un material fiable i professional.

El nostre equip d'il·luminació ha aconseguit donar llum a esdeveniments molt importants, com ara la passarel·la de moda 080, gales esportives o celebracions al Palau Sant Jordi. A Albadalejo pots disposar dels millors equips d'il·luminació del mercat, amb projectors de gran format, totalment adaptables a qualsevol circumstància.

Si estàs organitzant un esdeveniment de grans dimensions, però no disposes del material adequat contacta amb Albadalejo. Nosaltres resoldrem aquest problema ràpidament, gràcies al servei de lloguer de qualsevol material d'il·luminació.

T'assessorem sense cap tipus de compromís, per explicar-la millor opció.

Els nostres equips d'il·luminació aconsegueixen aportar una presència diferencial en qualsevol gran esdeveniment, gràcies a les possibilitats de muntatge i distribució de material, que sorgeix de la bona coordinació i treball dels nostres professionals. A Albadalejo pots llogar un dels millors equips d'il·luminació d'Espanya, fent muntatges en qualsevol tipus d'espai.

A Albadalejo hem treballat per grans esdeveniments com festivals, concerts, celebracions, cavalcades, escenaris teatrals, programes de TV, Passarel les de moda, Esdeveniments privats, Embelliment urbà, Esdeveniments Esportius o Vídeo maping.

Si vols, tens disponible un servei de lloguer de tot el equip d'il·luminació professional d’Albadalejo, per aconseguir la millor presència i potència que es pot aportar a l'espai que vols ressaltar. Nosaltres, des de Albadalejo, t'assessorarem i t'aconsellarem quin tipus de material, del nostre equip d'il·luminació pot adaptar-se millor a l'espai i a les condicions d'aquest. De la mateixa manera, volem donar-te la possibilitat de llogar qualsevol element del nostre equip d'il·luminació.

El nostre equip d'il·luminació compta amb un gran nombre de projectors, llums de tot tipus i de totes les mides, sistemes d'elevació per cadena, sistemes d'elevació amb suport de sòl, estructures, focus mòbils, focus d'incandescència, focus led, efectes, canons de seguiment, etc. Si vols consultar tot el material audiovisual de lloguer, , consulta el catàleg en línia i descobreix tot el que podem oferir-te.

Marca la diferència en el teu proper esdeveniment
2019 © Iluminación Albadalejo SL
Vectorworks és una marca registada de Vectorworks, Inc. Albadalejo és reseller de Vectorworks.

Biosphere