LLOGUER D'EQUIPS DE VIDEO

Tots els equips multimèdia que el teu esdeveniment necessita

El poder d'un bon equip multimèdia.

Promocionar un producte, servei o esdeveniment és tot un art. Un bon equip multimèdia i uns bons professionals pot ser la diferència a l'hora obtenir major partit i convertir-lo en èxit.

A Albadalejo comptem amb un grup d'experts professionals que t'assessoraran en l'organització i planificació audiovisual de la teva presentació.

Disposem dels millors equips multimèdia del mercat per oferir una solució a cada tipus d'esdeveniments.

Tens un esdeveniment i necessites inspiració?

A la nostra secció de treballs realitzats trobaràs molts exemples de dissenys duts a terme amb els nostres equips audiovisuals de lloguer.

Necessites assessorament audiovisual per al teu proper esdeveniment?

Sigui quin sigui el teu projecte aportem la nostra experiència i assessoria audiovisual.

EMPRESA LÍDER EN PRESTACIÓ DE SERVEIS AUDIOVISUALS.

A Albadalejo comptem amb un gran equip multimèdia i audiovisual, que pot abastir tota mena d'esdeveniments. Volem que els nostres clients puguin gaudir del material multimèdia que necessitin, gràcies al nostre servei de lloguer audiovisual.

Oferim un servei de lloguer del nostres equips multimèdia, perquè puguis disposar de material de primera qualitat.

A Albadalejo portem més de 25 anys en el sector audiovisual i comptem amb grans experiències en tot tipus d'esdeveniments, des de concerts, teatres, festivals musicals o gales esportives.

Si estàs organitzant un esdeveniment però no disposes dels equips multimèdia adequats, no et preocupis ja que des de Albadalejo et proporcionem tot el material multimèdia que necessitis; des de grans esdeveniments de moda, televisió, concerts ... fins a una mica més íntim ja que disposem dels millors equips multimèdia del mercat per oferir una solució a cada tipus d'esdeveniments.

T'assessorem sense cap tipus de compromís, per explicar-la millor opció.

Els nostres equips multimèdia aconsegueixen aportar una presència diferencial en qualsevol gran esdeveniment, gràcies a les possibilitats de muntatge i distribució de material, que sorgeix de la bona coordinació i treball dels nostres professionals.

A Albadalejo hem treballat per grans esdeveniments com festivals, concerts, celebracions, cavalcades, escenaris teatrals, programes de TV, passarel·les de moda, esdeveniments privats, embelliment urbà, esdeveniments esportius o vídeo mapping.

Si així ho vols, tens disponible un servei de lloguer de tot l’equip multimèdia professional d’Albadalejo, per aconseguir la millor presència i potència que es pot aportar a l'espai que vols ressaltar. Nosaltres, des de Albadalejo, t'assessorarem i t'aconsellarem quin tipus de material, del nostre equip d'il·luminació, pot adaptar-se millor a l'espai i a les condicions d'aquest. De la mateixa manera, volem donar-te la possibilitat de llogar qualsevol element del nostre equip multimèdia.

Si vols examinar tot el material audiovisual de lloguer, consulta el catàleg en línia i descobreix tot el que podem oferir-te.

Marca la diferència en el teu proper esdeveniment
2019 © Iluminación Albadalejo SL
Vectorworks és una marca registada de Vectorworks, Inc. Albadalejo és reseller de Vectorworks.

Biosphere